Društvo GRS Kamnik


Objavil/a: Matej Ogorevc, petek, 25. avgust 2023

LELOSI® z donacijo pomagal GRS Kamnik

Z velikodušno pomočjo donatorjev smo vedno bližje polni operativni pripravljenosti za gorsko reševanje.

LELOSI® je uveljavljena kamniška blagovna znamka tekstila, ki je vsesplošno prepoznavnost in prisotnost dosegla predvsem s prodajo cenovno dosegljivih, udobnih, kvalitetnih in raznobarvnih ženskih pajkic.

V zadnjih letih je kamniško podjetje UVECTO, d.o.o., ki ima v lasti blagovno znamko LELOSI®, poleg ženskega spodnjega perila, kopalk in trenirk, vedno bolj prisotno tudi na trgu tako moških kot tudi otroških športnih oblačil in spalnih kompletov.

Da so v podjetju zares zavezani ideji zdravega življena in športa v naravi, še bolj pa zavedanja družbene odgovornosti, so dokazali z visoko donacijo Društvu Gorske reševalne službe Kamnik, ki je v nedavnih katastrofalnih poplavah izgubilo velik del opreme, celoten vozni park, ogromno škodo pa je utrpel tudi sam objekt, postavljen na severnem robu nekdanje smodnišnice.

lelosi_2

Zato sta pred nekaj dnevi direktor podjetja UVECTO, d.o.o. iz Kamnika, Matej Slapnik in predsednik Društva GRS Kamnik, Jernej Lanišek podpisala še donacijsko pogodbo v vrednosti 25.000 €.

Iz vsega srca se zahvaljujemo za izkazano podporo.

lelosi

https://grs-kamnik.si/novice.php?pid=1063 20. 7. 2024