Sidrišče
Prihaja pomoč, foto: Vladimir Habjan
Nad meglo, foto: Vladimir Habjan
Iskanje
NOVICE    

Objavil/a: Simon Kurinčič, sobota, 28. maj 2022, ogledov: 2444

Sveže moči bodo prav prišle

28. maja 2022 je potekala že tradicionalna prireditev, imenovana "Dan gorskih reševalcev"....
Tokrat so prireditev pripravili naši sosedje, GRS Kranj. Kot veleva običaj, na ta dan podelijo tudi diplome novim gorskim reševalcem. 
Veseli nas, da smo v naše vrste dobili tri nove gorske reševalce, ki so opravili z vsemi usposabljanji in izpiti ter v treh letih pripravništva prišli do naziva gorski reševalec. Že v obdobju pripravništva so se izkazali s pogosto udeležbo na vajah in intervencijah, kot tudi pri ostalem delu na društvu. Gorski reševalci pomagamo vsem, ki se znajdejo v težavah na težko dostopnem terenu. Vsi smo zaposleni v svojih službah, rešujemo, se usposabljamo in drugače pomagamo pa prostovoljno, brez plačila. Letos naše društvo praznuje 100. leto delovanja. Zato skupaj z alpinističnimi odseki v naši okolici, predvsem z AO Kamnik, sodelujemo, saj od tam pride k nam kvaliteten kader. Torej je pot do gorskega reševalca kar zahtevna in dolga. Bljižnic ni. 
Čestitke gredo tako Borisu Bodlaju, Janezu Kosirniku in Mateju Ogorevcu. Še naprej vam želimo veliko vedoželjnosti, dobre volje in čim manj intervencij. Če pa že, pa naj se zaključijo s srečnim koncem....

Čestitke!

 
SOCIALNA OMREŽJA
Če ti je vsebina všeč, jo objavi na Twitterju in/ali FaceBook-u.

Iskanje med novicami


Izprazni Iskanje
 
Prikaži vse zapise
 

Zadnje novice

Sorodne organizacije 

Gorska reševalna zveza Slovenije

NAPAKA: ne najdem RSS datoteke...
Planinska zveza Slovenije
© Društvo GRS Kamnik, 2024