Sidrišče
Prihaja pomoč, foto: Vladimir Habjan
Nad meglo, foto: Vladimir Habjan
Iskanje
NOVICE    

Objavil/a: Matjaž Šerkezi, sreda, 6. avgust 2014, ogledov: 19636

Pomoč Aleševi in Petrovi družini - SMS donacija

Dnevi tečejo, člani Alpinističnega odseka PD Kamnik in GRS Kamnik, pa se še vedno težko soočamo z mislijo, da se naša dva člana, Aleš Holc in Peter Mežnar, ne bosta več vrnila z julijske raziskovalne odprave v kitajske gore nad dolino reke Shaksgam ...

6. 8. 2014: Vklopljena storitev za uporabnike T-2. 
Njuni življenji, življenji alpinističnih inštruktorjev in gorskih reševalcev, v veliki meri posvečeni goram in naravi, raziskovanju strmih sten, iskanju in utrjevanju vezi med ljudmi, nesebični pomoči drugim in razdajanju znanja mladim rodovom sta vplivali tako na prijatelje v AO Kamnik in v Društvu GRS Kamnik, kot na vse tiste, ki so z njima delili vrv ali bili kako drugače povezani.

Zato vam pošiljamo priponke z vsebino in vas prosimo, da jih razpošljete svojim prijateljem in znancem in po možnost objavite na socialnih omrežjih in spletnih portalih.

Upravni odbor in člani AO Kamnik smo se odločili, da za pokritje stroškov reševanja in za pomoč njunima družinama pri Planinskem društvu Kamnik, Šutna 42, 1240 Kamnik odpremo namenski transakcijski račun SI56 0231 1026 1048 689 (NLB), kamor lahko nakažete denarna sredstva. V primeru, da potrebujete potrdilo o donaciji, to sporočite na pdkamnik@siol.net in ga Vam bomo poslali.

navodila_sms POŠLJITE (ne kličite!) SMS (kratko sporočilo) sporočilo (na številko 1919 s ključno besedo GORA5) in prispevajte 5 EUR. Prispevajo lahko uporabniki mobilnih storitev Telekoma SlovenijeIzimobilaDebitelaTušmobilaSimobila in T-2. Pogoji in navodila za sodelovanje pri storitvi SMS-donacija so objavljeni na spletni strani DGRS Kamnik.

Za vašo pomoč in za ohranjanje spomina na Aleša in Petra se vam člani AO Kamnik najlepše zahvaljujemo.

pdf Pogoji in navodila za sodelovanje pri storitvi SMS donacija - za GRS Kamnik GORA5 (Telekom, 151,75 Kb)
pdf Pogoji in navodila za sodelovanje pri storitvi SMS donacija - za GRS Kamnik GORA5 (Debitel, 610,71 Kb)
pdf SMS donacija - pomoč za Aleševo in Petrovo družino (80,93 Kb) 
SOCIALNA OMREŽJA
Če ti je vsebina všeč, jo objavi na Twitterju in/ali FaceBook-u.

Iskanje med novicami


Izprazni Iskanje
 
Prikaži vse zapise
 

Zadnje novice

Sorodne organizacije 

Gorska reševalna zveza Slovenije

NAPAKA: ne najdem RSS datoteke...
Planinska zveza Slovenije
© Društvo GRS Kamnik, 2024