Sidrišče
Prihaja pomoč, foto: Vladimir Habjan
Nad meglo, foto: Vladimir Habjan
Iskanje
OBVESTILA    

Objavil/a: Matjaž Šerkezi, nedelja, 13. januar 2013, ogledov: 4528

Zahvala družine Režek

Vsebina e-sporočila družine Režek.
From: mirjam rezek [mailto:mirjam.rezek@gmail.com]
Sent: Thursday, January 10, 2013 7:56 PM
To: franc.mis@siol.net
Subject: Re: Čestitke

Pozdravljeni g. Miš

Vam osebno in vsem članom vaše organizacije želimo v pravkar pričetem letu veliko sreče in uspehov tako na osebnem, kot tudi poslovnem področju.
Martin je imel pred prazniki še eno operacijo na nogi. Ker se mu je kost na nogi prepočasi zaraščala, so mu vstavili del kosti, ki so jo vzeli iz kolka. Sedaj upamo na čim hitrejše okrevanje, saj bi rad do maja, ko z dekletom načrtujeta poroko, hodil brez bergl. Oktobra se je poročil tudi njegov planinski prijatelj Milan, kateremu je bil Martin priča, tokrat pa bosta zamenjala vlogi.

Lep pozdrav

Družina Režek

 

Dne 17. junij 2012 13:44 je napisal/-a:
Spoštovani g. Miš

Že nekaj časa se vam nismo oglasili, kat pa ne pomeni, da smo na vas pozabili. Še posebno smo se vas večkrat spomnili ob spremljanju prireditev, ki potekajo te dni ob častitljivi obletnici vaše plemenite organizacije. Ob tej priložnosti bi želeli vam in vsem članom vaše organizacije, GRS Kamnik iskreno čestitati in v bodoče zaželeti čim manj reševalnih akcij, katere pa naj se končajo čim uspešneje.
Martin ima jutri drugi pregled, odkar so ga odpustili iz bolnice. Prvi pregled je pokazal, da se kost ne celi po pričakovanju in bo verejetno septembra potrebna še ena operacija, kjer mu bodo vstavili manjkajoči del. Lepo pa napreduje razgibavanje kolena, še posebno sedaj, ko obiskuje terapijo, pa tudi doma ob mamini pomoči pridno dela. Včeraj je že kupil nove takaške superge in upa, da jih bo lahko čim prej uporabil. Tudi načrt za udeležbo na prihodnjem maratonu Franja sva že naredila.
Če boste kaj na našem koncu (Gustinčičeva 17, Šmartno pod ŠG), vas vljudno vabimo, da nas obiščete.
Lep pozdrav vam invsem članom GRS Kamnik

Družina Režek 
SOCIALNA OMREŽJA
Če ti je vsebina všeč, jo objavi na Twitterju in/ali FaceBook-u.

Iskanje med obvestili


Izprazni Iskanje
 
Prikaži vse zapise
 

Zadnja obvestila

Sorodne organizacije 

Gorska reševalna zveza Slovenije

NAPAKA: ne najdem RSS datoteke...
Planinska zveza Slovenije
© Društvo GRS Kamnik, 2024