Sidrišče
Prihaja pomoč, foto: Vladimir Habjan
Nad meglo, foto: Vladimir Habjan
Iskanje
NOVICE    

Objavil/a: Boštjan Griljc, nedelja, 28. marec 2010, ogledov: 2675

Smučka in cepin

Kamniška Bistrica/Kamniško sedlo (28. 3. 2010) - Letos sta Planinsko društvo Kamnik - Alpinistični odsek in Gorska reševalna služba Kamnik pripravila že peti "Kamniški memorial za smučko in cepin", ki je posvečena v spomin vsem članom PD Kamnik, ki so svojo življenjsko pot končali v gorah.

Pohoda se je letos udeležilo kar 117 pohodnikov. Pohodniki so vzpon in spust opravili v lepem sončnem vremenu na Sedlu, z manjšo ploho v dolini. Kljub zahtevnim (ledeno) razmeram so vsi udeleženci dosegli cilj na Sedlu in se srečno vrnili v dolino. Sledilo je druženje v prijetni družbi v Kamniški Bistrici pri Jurju. Za dobro vzdušje v dolini je poskrbel ansambel Grintovci.

Glavni sponzorji: Avtoličarstvo - avtokleparstvo PAPEŽ, Papež Potokar Nina s.p., Podjelše 2, Generalni sponzor: Zavarovalnica Triglav, Območna enota Ljubljana, Podjetje KOŽELJ d.o.o. Dob, Podjetje Vektal d.o.o. - Vital Vek, Organizator prireditve PD Kamnik. Za lačne želodce in suha grla pa je poskrbelo podjetje International Piknik Center PRI JURJU. 
SOCIALNA OMREŽJA
Če ti je vsebina všeč, jo objavi na Twitterju in/ali FaceBook-u.

Iskanje med novicami


Izprazni Iskanje
 
Prikaži vse zapise
 

Zadnje novice

Sorodne organizacije 

Gorska reševalna zveza Slovenije
Planinska zveza Slovenije
© Društvo GRS Kamnik, 2022